Kratki tečajevi

Kratki tečajevi

Centar Prizma potiče cjeloživotno učenje i  usavršavanje, te u suradnji s vrhunskim predavačima i stručnim suradnicima organiziramo kratke tečajeve, seminare i edukacije.

Shiatsu masaža

Kratki tečajevi, seminari i edukacije idealna su nadogradnja znanja. Uz stručne predavače i u potpuno opremljenom prostoru naučite više i budite spremni na nove poslovne poduhvate.

O SHIATSU MASAŽI

Iako se često naziva masažom, shiatsu je specifičan oblik rada na tijelu utemeljen na tradicionalnoj dalekoistočnoj medicini i filozofiji. Unaprijeđen je zapadnim saznanjima moderne anatomije, fiziologije i psihologije. U Japanu je shiatsu još 1952. službeno priznat kao pomoćna medicinska disciplina, a zbog svoje efikasnosti postao je cijenjena alternativna metoda. Primarni cilj shiatsu tretmana jest promicanje zdravlja i prevencija bolesti.

Pored činjenice da odmara i relaksira umorno tijelo, ova metoda harmonizira živčani sistem, stimulira krvotok, dišne organe i blagotvorno djeluje na cjelokupni mišićno – koštani sistem. Utjecajem na proizvodnju hormona pozitivno djeluje i na probavni i reproduktivni sistem, otklanja posljedice stresa, smanjuje bolove, pospješuje mentalne, fizičke i spolne funkcije, te stabilizira opće zdravstveno stanje.

Po završetku tečaja dodjeljuje se certifikat.

Za više informacija

Javite nam se…